Monday, 19 December 2011

budak sepet saya


Nur Syasya Lew <3 


Hi , semua . Thanks baca blog ni . Hari ni Alif nak kongsi pasal Atas ni syasya semua tahu dah kan yang dia ni Teman Wanita Alif  , okey Alif nak cerita sikit lah pasal dia ni , si syasya ni Romantik orang nya  , baik  , pandai ambil hati , baik orangnya , Gedik Gegik manja dia periang . Syasya ni buah hati Alif harap Alif kekal lah dengan dia selamanya nya :) 

syasya ni selalu orang texting awal awal pagi '' selamat pagi sayang '' jam 11 baru dia reply , lama orang tunggu . Di buat orang selalu menunggu dah mencari kemana dia pergi . Selama dgn dia rasa happy je setiap hari . Memang sayang gila dekat syasya ni . satu lagi syasya ni suara dicomel sggt :) kalau dia call or Alif call dia mmg denga suara dia je . 

syasya Alif sayang awak <3 Harap awak boleh terima Alif , dengan perlbagai kerenah rupa gaya semua la . yang lebih lagi awak romantik dgn kita :) itu yang kita suka . selama ini jika Alif ada buat salah dgn syasya Alif nak mintak maaf sggt sggt dgn syasya . 

29.11.2011 - Inilah tarikh lahir Alif dan tarikh ni lah tarikh Alif dgn syasya couple . Alif pilih tarikh ni sbb sama dgn tarikh lahir Alif . syasya pon tak kisah itu yang lagi romantik <3 

Tamat : okey terima kasih pembaca pembaca blog Alif <3 sayang korang # Follow Sekali tau  . Walaupon blog tak berapa cantik tapi ada juga apa apa yang tertulis .Boboi semua :D 




No comments:

Post a Comment